MK GRAG-RACE SM-OSAKILPAILU

Kalajokilaakson Moottorikelkkailijat ry järjesti historiansa ensimmäiset SM-tason moottorikelkkakiihdytyskilpailut.
Kilpailupaikkana oli Kalajoen lentokenttä.
Ajankohta oli 1.- 2.2.2003.

 

 
Karigasniemen Arvi Pieski kellotti Open Modified 1000-luokan aika-ajossa epävirallisen Euroopan ennätyksen 5,996 moottorikelkkojen Drag Race SM-kiihdytysten toisena kilpailupäivänä.
Kalajokilaakson Moottorikelkkailijoiden Hannu Keski-Korpi ajoi lauantaina luokkavoiton 600-kuutioisten vakiokelkoissa ja oli sunnuntaina ykkönen 700-kuutioisissa. Lisäksi hän kiihdytti yhden toisen ja yhden kolmannen sijan.
Samoin Kalajokilaakson MK:ta edustava Juha Keski-Korpi ajoi hyvin. Ensikertalainen Juha ylsi heti toiseksi ja kolmanneksi.

Kalajoen lentokentän ensimmäiset SM-kiihdytyskilpailut saivat runsaasti kiitosta ja ilmeistä onkin, että vastaava tapahtuma muodostuu jokavuotiseksi. Ensimmäisiin kilpailuihin saatiin A-luokan lisenssin omaavia toimitsijoita alueemme ulkopuolelta, heille suuret kiitokset kilpailun onnistumisesta. Erikoiskiitokset annamme lajipäällikkö Veini Haapasalolle Kiteelle ja valvoja Jukka Raidenille Taivalkoskelle.

Lajitulevaisuutta ajatellen olisi tärkeää, että uusia toimitsijoita ja kilpailijoita saataisiin innolla mukaan. Tarkoitus on, että seuraavaan toimitsijakoulutustilaisuuteen saatetaan mahdollisimman useita halukkaita. Paikallisilla harjoituskilpailuilla puolestaan innostetaan uusia kilpailijoita.

Taisto Alasimi
kilpailuvastaava