Pohjantila, Leirit & Juhlat

Olemme perheyritys, ja tiloina meillä on ihana vanha rusthollimme Pohjantila Loimaalla.

Pohjantilalla järjestetään monipuolisesti ja edullisesti täysihoidolla pääasiassa koirayhdistysten leirejä ja kesäpäiviä. Meillä on ainutlaatuinen ja toimiva konsepti ja useimmat ryhmät tulevat meille aina uudelleen, vuodesta toiseen. Alkanut vuosi 2021 on jo 9.vuosi leirikeskuksena. Meillä on toimintaa ympäri vuoden.

Lisäksi meillä järjestetään myös muiden eläinyhdistysten leirejä (kuten hyppäävien kanien leirit), opiskelijoiden ja motoristiharrastajien viikonloppukokoontumisia.

 

Kaikki tiedustelut info@pohjantila.fi  

Tilan rakennukset ovat yli satavuotiaita ja kauniisti nykyaikaisiksi kunnostettu, ja sijaitsemme upean suomalaisen luonnon keskellä ympärillämme yli sadan hehtaarin metsä ja upeat suomalaiset pellot. Metsiin on koira-asiakkaillamme aina käyttöoikeus, ja peltoa saa myös harrastekäyttöön tarvittaessa.

Tilalla voi vierailla ympäri vuoden, kesän vehreydessä romanttisessa maalaisympäristössä tai talven tunnelmallisessa ihmemaassa, kevään kauneutta tai syksyn värikästä kautta unohtamatta.

Maukas kiitelty ruoka ja herkulliset leipomukset valmistetaan paikan päällä. Jokainen ryhmän tilaisuus suunnitellaan yksilöllisesti mutta erittäin edullisen hinnastomme mukaan. Loistava saunamme takkahuoneella on illanistujaisten kohokohta, uimalampeen voi pulahtaa viilentymään. Vanhassa, kunnostetussa ja sähköistetyssä hirsisessä riihessä on ikimuistoista viettää tunnelmallista iltaa. Laavulla voi paistaa makkaraa ja salissa kilistellä laseja.

Ja mukavaa on sekin että Pohjantila sijaitsee vain 5 km päässä Loimaan kaupungin keskustasta ja sen palveluista.

Toivotamme tervetulleiksi myös sisätiloihin koira- ja muut eläinasiakkaat, jotka saavat omistajansa kanssa myös majoittua sisätiloissa.

Upeat laajat yli 100ha metsämaastot ympärillämme ovat erinomaisia jäljestykseen, hakuun ja muihin harrasteisiin. Maastot, jossa on kaikkea sankasta kuusikosta hoidettuun männikköön ja kallioihin lähtevät aivan tilan pihapiiristä. Myös autolla pääsee syvemmälle laajaan maastoon. Ja peltoaluetta on mahdollista saada myös käyttöön.

Aivan mahtavat maastot ihan vieressä, siistit nykyaikaiset sisätilat sekä agilityesteet ja hyvä piha-alue ovat tehneet meistä erityisesti koirayhdistysten suosiman paikan. Pelkästään koiraleirejä on meillä tänä päivänä vuosittain yli 20 leiriä ja tilalla käy yli 500 asiakasta vuodessa. Lisäksi meillä majoittuu arkimajoittujia ympäri vuoden.

 

-kokoontumiset: koirayhdistykset, saunaillat, motoristien kokoontumiset, yhdistysten kesäpäivät/kokoontumiset, koulutuspäivät, liikunnalliset kesä/talvipäivät...

-leirit: koirayhdistyksille, aikuisille, urheiluseuroille, ympäri vuoden

-juhlat: merkkipäivät, pikkujoulut, aina on syytä juhlaan!

-illanistujaiset: kaveriporukat, työporukat, motoristit, autoharrastajat, opiskelijat, pikkujoulut, saunaillat

-majoitukset pienillekin ryhmille ja yksittäisille matkailijoille, ja myös muiden alueen tapahtumien yhteyteen

 

Pohjantilan hinnat:

 

Ryhmien majoitushinta 60 €/hlö per vuorokausi, tai 105 €/hlö / 2 vrk

sisältäen majoituksen, ateriat (aamiaiset, lounaat, kahvitukset ja iltapalat) ja saunan.

Yli 8 henkilön ryhmille.

 

Muita hintaesimerkkejä hinnastossamme!

 

  

Luodaan yhdessä unohtumaton kokemus ja ihanat muistot!

 

"Elämä ei ole ne päivät jotka ovat menneet, vaan ne päivät jotka muistamme"

 

Pohjantila on leirikeskus ja juhlapaikka ja meillä onnistuvat monenlaiset ryhmätapahtumat kuten koiraleirit, kanileirit, kokoontumiset, saunaillat, merkkipäiväjuhlat, kurssit...aina on hyvä syy kutsua kiva porukka koolle! Tervetuloa!
©2021 Pohjantila - Leirit ja juhlat

Pohjantila

Joenperäntie 262, 32200 LOIMAA • 045 105 3494 • info@pohjantila.fi • www.pohjantila.fi
Y-tunnus: 2966894-4