Pohjantila

AJANKOHTAISTA

---------------------

Ryhmätapahtumien vapaat ajankohdat, tiedustelut ja varaus info@pohjantila.fi

------------------------

 

Ryhmien varausmaksu on yleensä 400€. Meille on turvallista tehdä leirivaraus, emmekä koskaan tee tuplabuukkauksia. Koko Pohjantila on varanneen yli 8 hlön ryhmän yksityiskäytössä.

 

-------------------------

KIITOKSET!

 

Upeita viikonloppuja on taas saatu viettää niin asiakkaiden, kuin läheistenkin kera Pohjantilalla! Kakkukuvat ovat meidän yrittäjien omista juhlista elokuulta.
Kahdeksan toiminnantäyteistä vuotta on takana, ja kuten osalle asiakkaistamme olemme jo ehtineet kertoakin, nyt olemme etsimässä Pohjantilalle uutta omistajaa - ja toivottavasti myös leiritoiminnalle jatkajaa. Me yrittäjäthän työskentelemme arkitöissä pk-seudulla, ja työn sekä yrittämisen yhdistäminen monen vuoden ajan on saanut meidät kaipaamaan jo hiukan pienempää mökkiä, jossa ehtisi joskus lomaillakin.

Suunnitelmana on siis pyörittää leiritoimintaa vielä ensi vuosi normaalisti, ja vuonna 2022 sitten otamme suunnan kohti uusia kuvioita. Ensi kesälle on vielä joitakin leiriviikkoja vapaana, ja varauksia otetaan normaalisti vastaan. Ja jos jotakuta kiinnostaisi ostaa Pohjantila, jatkaa siellä yritystoimintaa koiraleirien tai muun majoituksen parissa, tai nauttia tilasta ihan vain kotina, niin tilaa välittää Aninkaisten Kiinteistönvälitys Oy ja siellä välittäjä Ella Välimäki. Aiheesta voi toki kysyä myös meiltä, vaikka viestillä info@pohjantila.fi

T. Minna

 
 

 

Pohjantila

Joenperäntie 262, 32200 LOIMAA • 045 105 3494 • info@pohjantila.fi • www.pohjantila.fi
Y-tunnus: 2966894-4